На човні до Румунії: на Одещині затримали ухилянта

Виявив незаконного подорожувальника службовий пес Фрея

Прикордонники Ізмаїльського загону здійснили успішну операцію затримання чоловіка, який спробував незаконно перетнути державний кордон на гумовому човні, прагнучи дістатися румунської Пардіни. Про це повідомляє Південне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Свій задум мешканець Ізмаїла вирішив реалізувати рано вранці, коли на вулиці стояла повна темрява. На шерех в дунайських хащах зреагувала німецька вівчарка Фрея. Прибувши на місце, прикордонний наряд виявив 53-річного чоловіка, який із собою мав гумовий човен з насосом, рятувальний жилет, заброди, весла, пляшку води та декілька шоколадних батончиків, – йдеться в повідомленні. 

Прикордонники склали на нього протокол про адміністративне правопорушення за спробу незаконного перетинання державного кордону згідно зі статтею 204-1 КУпАП. Справа направлена до суду, де буде вирішено подальшу долю туриста.

Нагадаємо, одеські поліцейські затримали чоловіка, який організував незаконне переправлення осіб через державний кордон України. Правопорушник забезпечував військовозобов’язаних чоловіків фіктивними документами, які давали їм право безперешкодно виїжджати з країни.

Крім того, прикордонний дрон, обладнаний тепловізором, виявив двох порушників неподалік селища Захарівка в Роздільнянському районі Одеської області, що прикордонне з Молдовою. Оператор дрона оперативно передав інформацію прикордонним нарядам, які забезпечили зупинку подорожувальників.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися