І в горі, і в радості: в Одесі подружжя може потрапити за ґрати на 10 років

В Одесі розкрито торгівлю наркотиками через телеграм-канал

В Одесі правоохоронці викрили та затримали подружню пару, що використовувала телеграм-канал для продажу наркотичних засобів. Чоловіка та жінку було заарештовано під час проведення операції з продажу заборонених речовин, після чого їм була повідомлена про підозру. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Під час обшуку у місцях мешкання та утримання фігурантів правоохоронці виявили та конфіскували понад 200 грамів наркотичної речовини, подібної до PVP, та кілька таблеток, які нагадували екстазі. Крім того, знайдено фасувальний матеріал, магніти, електронні ваги та інші речові докази.

Злочинцям повідомлено про підозру у незаконному обігу та зберіганні наркотиків, а також у незаконному збуті особливо небезпечних психотропних речовин. За ці злочини їм загрожує від шести до десяти років ув’язнення з конфіскацією майна. Один із затриманих адміністрував телеграм-канал, пропонуючи наркотики для продажу, а його співмешканка брала участь у реалізації.


Нагадаємо, поліцейські в Одесі успішно припинили діяльність жінки, яка вирішила скористатися поштоматом для нелегальної торгівлі наркотиками та психотропними речовинами. Після затримання, слідчі повідомили жінці про підозру у незаконному придбанні, зберіганні та збуті наркотиків в особливо великих розмірах.

Крім того, в торговому порті на Одещині правоохоронці виявили наркотики у помічника капітана. Наразі моряку повідомили про підозру у замаху на контрабанду наркотичного засобу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися