Поліцейські Одеси "по гарячим слідам" затримали грабіжника

Розкрито випадок крадіжки в рибальському магазині: подробиці справи

В Одесі поліцейські оперативно виявили та затримали місцевого мешканця, який став головним підозрюваним у вчиненні крадіжки в рибальському магазині. Відомо, що чоловік завдав збитків на суму понад 40 тисяч гривень, але зараз йому загрожує навіть більш серйозне покарання – до восьми років позбавлення волі. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Початкова інформація надійшла від власника магазину, який повідомив про виявлення пошкодження замка та відсутність рибальського інвентарю. Поліцейські оперативно виявили та затримали підозрюваного, який виявився мешканцем Одеського району.

Під час дослідження встановлено, що зловмисник проник до магазину за допомогою арматури, вкравши значну кількість рибальського інвентарю та навіть гроші з каси. Частину викраденого він встиг продати.

Після повного аналізу обставин справи, слідчі повідомили підозрюваному про висунення обвинувачення згідно з Кримінальним кодексом України. За вчинений злочин йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Нагадаємо, на Одещині троє чоловіків та жінка обікрали односельців та родичку. Наразі поліцейські викрили чотирьох жителів Одещини у майнових злочинах. В одному із сіл Кодимської ОТГ доби чоловік проник в будинок до літньої сусідки і викрав бетонозмішувач, завдавши потерпілій матеріального збитку на суму чотири тисячі гривень.

Крім того, житель Раухівської ОТГ, який вже мав судовий запис за наркозлочини, за день викрав товари на майже шість тисяч гривень з двох магазинів у Березівці. Він виніс парфуми та бездротові навушники. Правоохоронці оперативно встановили особу правопорушника та вилучили у нього вкрадене майно, повертаючи його власникам. Водночас жінка з Іванівської ОТГ поцупила велосипед біля аптеки та використовувала його для подорожі додому. Зловмисницю також швидко впіймали правоохоронці, які вилучили велосипед та повернули його законному власникові.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися