Одеські поліцейські розкрили справу про незаконний обіг психотропних речовин

Поліцейські встановлюють канал потрапляння психотропів до фігуранта

У результаті спільної операції батальйону поліції особливого призначення ГУНП в Одеській області та відділу поліції № 2 Одеського районного управління поліції № 1 була розкрита схема незаконного збуту психотропних речовин одним з мешканців Одеси. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Під час рейду в Приморському районі поліцейські зупинили підозрілого чоловіка, у якого виявили 92 згортки з психотропними речовинами. Ці речовини, включаючи "фен" та "мефедрон", були придбані ним через соціальні мережі з метою подальшого реалізування в місті.

Експрес-тест підтвердив наявність психотропів, поліцейські вилучили речовини і направили їх на експертизу.

За наявності достатніх доказів слідчі поліції оголосили підозру чоловікові за незаконне придбання та зберігання з метою збуту психотропних речовин. Цей вид злочину передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.


Нагадаємо, поліцейські в Одесі успішно припинили діяльність жінки, яка вирішила скористатися поштоматом для нелегальної торгівлі наркотиками та психотропними речовинами. Після затримання, слідчі повідомили жінці про підозру у незаконному придбанні, зберіганні та збуті наркотиків в особливо великих розмірах.

Крім того, в торговому порті на Одещині правоохоронці виявили наркотики у помічника капітана. Наразі моряку повідомили про підозру у замаху на контрабанду наркотичного засобу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися