В Одеській області затримали наркоторговця: яке покарання на нього чекає

Поліція знайшла велику кількість канабісу, готового до продажу

Поліцейські Одеського району успішно викрили та припинили незаконну діяльність місцевого мешканця, який займався виготовленням та розповсюдженням наркотичних речовин. У результаті проведеного обшуку правоохоронці вилучили значну кількість пакетиків з канабісом, готових до продажу. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

За інформацією правоохоронців, обшук в будинку фігуранта виявив 328 пакетиків з канабісом, готовим для продажу. Зловмиснику, який власноруч виготовляв наркотик, загрожує позбавлення волі та конфіскація майна.

Співробітники поліції також вилучили насіння конопель, ваги та інші докази протиправної діяльності підозрюваного. Наркотичний засіб направлено на експертне дослідження для підтвердження його походження.

Правоохоронці продовжують досудове розслідування, а чоловіку повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Йому загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, поліцейські в Одесі успішно припинили діяльність жінки, яка вирішила скористатися поштоматом для нелегальної торгівлі наркотиками та психотропними речовинами. Після затримання, слідчі повідомили жінці про підозру у незаконному придбанні, зберіганні та збуті наркотиків в особливо великих розмірах.

Крім того, в торговому порті на Одещині правоохоронці виявили наркотики у помічника капітана. Наразі моряку повідомили про підозру у замаху на контрабанду наркотичного засобу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися