В Чорноморську затримали чоловіка, який пограбував дитину (ВІДЕО)

Грабіжник може потрапити за ґрати на 10 років

У парку міста Чорноморськ вчора невідомий зловмисник відібрав телефон у 11-річної дівчинки, яка перебувала на лавочці з подругою. Швидка реакція поліцейських дозволила оперативно визначити та затримати винуватця. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Батьки потерпілої дитини негайно звернулися до правоохоронців, і вже наступного дня відділ поліції № 2 Одеського району ідентифікував та затримав зловмисника, яким виявився місцевий безробітний молодик.

Правопорушнику повідомлено про підозру за частиною 4 статті 186 Кримінального кодексу України, оскільки вчинений грабіж в умовах воєнного стану. За цим злочином йому загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Суд вже обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.


Нагадаємо, на Одещині троє чоловіків та жінка обікрали односельців та родичку. Наразі поліцейські викрили чотирьох жителів Одещини у майнових злочинах. В одному із сіл Кодимської ОТГ доби чоловік проник в будинок до літньої сусідки і викрав бетонозмішувач, завдавши потерпілій матеріального збитку на суму чотири тисячі гривень.

Крім того, житель Раухівської ОТГ, який вже мав судовий запис за наркозлочини, за день викрав товари на майже шість тисяч гривень з двох магазинів у Березівці. Він виніс парфуми та бездротові навушники. Правоохоронці оперативно встановили особу правопорушника та вилучили у нього вкрадене майно, повертаючи його власникам. Водночас жінка з Іванівської ОТГ поцупила велосипед біля аптеки та використовувала його для подорожі додому. Зловмисницю також швидко впіймали правоохоронці, які вилучили велосипед та повернули його законному власникові.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися