Влаштував бізнес на проституції: в Одесі затримали сутенера

Правопорушнику загрожує до дванадцяти років позбавлення волі

В Одесі викрили чоловіка, який займався сутенерством та вербував українок для надання інтимних послуг за кордоном. Чоловіку тепер загрожує до дванадцяти років позбавлення волі. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.

Правоохоронці встановили, що чоловік підшукував місцевих дівчат у Телеграм-каналі через оголошення із пропозицією роботи, під якою заздалегідь мав на увазі надання послуг сексуального характеру. Правопорушник через той самий месенджер знаходив “працівницям” “клієнтів” та відправляв їх на побачення. 

З 4,5 тисяч гривень, отриманих за інтим, дві тисячі вони перераховували на банківську картку свого “роботодавця”. 

Крім того, правопорушник вербував жінок у скрутному матеріальному становищі для сексуальної експлуатації в одній з країн Європейського Союзу.  Жінки мали отримувати 300 доларів США за годину,  з яких половину повинні були віддавати йому. Потім одесит надавав дівчатам квитки на автобус сполученням Одеса-Кишинів для подальшого виїзду до Європи.


За наявності достатніх доказів слідчі повідомили фігуранту про підозру:

- у сутенерстві, зокрема вчиненому повторно (ч.ч. 1 та 2 ст. 303 Кримінального кодексу України);

- у вербуванні, переміщенні людини, вчиненому з метою експлуатації, з використанням уразливого стану потерпілого, зокрема вчиненому повторно (ч.ч. 1 та 2 ст. 149 ККУ). 

На час слідства суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 181 тис. грн. 

Правопорушнику загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої.

Нагадаємо, що одеситки в орендованих квартирах організували місце розпусти. Правопорушниці у віці від 37 до 61 років намагалися таким чином заробити кошти. Втім, поліцейські викрили “бізнес план” жінок. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися