В Одесі правоохоронці знайшли підлітків, які втекли з дому: хлопець поїхав до іншої області

За вихідні одеські поліцейські розшукали та повернули додому двох зниклих підлітків

На Одещині поліцейські відшукали підлітків, які втекли з дому. Так, правоохоронці знайшли 16-річного хлопця, який поїхав гостювати до друга у Вінницьку область, а на рік молодша дівчина гуляла з подругою в Одесі. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеської області.

Так, до правоохоронців звернулася мати. Зі слів жінки, ще три дні тому син пішов з дому і не виходив з нею на зв’язок. З такою ситуацією вона стикнулася вперше та намагалася своїми силами розшукати дитину, але тільки згаяла час.

Аналогічне повідомлення надійшло у неділю до чергової частини відділу поліції від матері 15-річної дівчини. Жінка пояснила, що в суботу після сімейного конфлікту донька пішла з дому і не повернулась та не повідомила, де і з ким знаходиться. Раніше вона вже так вчиняла, але самостійно поверталась. Цього ж разу її відсутність затягнулась.

В ході пошукових заходів поліцейські вже наступного ранку встановили, що юнак в гостях у друга у Вінницькій області, і поїхали за ним. А от дівчину розшукали в іншому районі Одеси, де вона гуляла з подругою.

“Співробітники сектору ювенальної превенції провели профілактичну бесіду з підлітками щодо недопущення аналогічних випадків в майбутньому та повернули їх додому. Відносно батьків склали протоколи за ч. 1 ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення.  Йдеться про невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей”, - йдеться в повідомленні поліції. 

Нагадаємо, що до патрульних звернулась мати неповнолітньої доньки, яка пішла з дому і не повернулась. Мобільний телефон дівчина залишила дома. Інспектори оперативно перевірили прилеглі території, проте дитини ніде не було. Патрульні вирішили перевірити адреси рідних та близьких, куди вона могла піти. На щастя, її вдалося знайти. Вона залишилась на ночівлю у товариша.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися