В центрі Одеси чоловік продавав наркотики: правоохоронці його затримали

За скоєне їм загрожує позбавлення волі

Одеські поліцейські викрили жителя Хаджибейського району у розповсюдженні наркотичних засобів та психотропних речовин. Чоловіку повідомили про підозру та помістили під варту. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.
Одесит на вулиці Грушевського за чотири тисячі гривень продав чоловіку особливо небезпечний наркотичний засіб канабіс, обіг якого заборонено, та психотропну речовину амфетамін. Речові докази поліцейські вилучили і скерували на експертизу, висновками якої підтверджено їх походження.

В будинку правопорушника поліцейські знайшли та вилучили 66 пакетиків та ємність з речовиною рослинного походження, шість пакетиків із кристалічною речовиною, ваги, пакувальний матеріал, а також мобільний телефон з інформацією, яка має інтерес для слідства. 

Наркотичний вміст речовини рослинного походження підтвердили експрес-тестом і разом з кристалічною речовиною скерували на експертизу. “Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави в розмірі 181 680 грн. Відповідно до чинного законодавства, чоловіку загрожує покарання позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Слідство триває,  встановлюється канал надходження наркотиків та психотропів до підозрюваного та повне коло осіб, з якими він співпрацював”, - розповіла слідча територіального підрозділу поліції Тетяна Плахотнюк.

“Коментарі” писали, що поліцейські Одеського району успішно викрили та припинили незаконну діяльність місцевого мешканця, який займався виготовленням та розповсюдженням наркотичних речовин. У результаті проведеного обшуку правоохоронці вилучили значну кількість пакетиків з канабісом, готових до продажу. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися