Стрілянина в Чорноморську: чоловік вистрілив у місцевого жителя

Правопорушника, який стріляв у чоловіка в місті Чорноморськ, затримано

В Чорноморську затримали чоловіка, який стріляв в місті. Про подію, що сталася сьогодні близько 14 години, у поліцію повідомила очевидиця. Про це зазначили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

На місце подій негайно вирушили правоохоронці. Попередньо встановлено, що правопорушник здійснив декілька пострілів у місцевого жителя з пристрою, схожого на пістолет Макарова, після чого забрав у потерпілого сумку та втік на мопеді.

Для встановлення і затримання правопорушника правоохоронці ввели спеціальну поліцейську операцію “Сирена”. Затримали чоловіка  працівники Муніципальної варти м. Чорноморськ за декілька кварталів від місця вчинення злочину.  

“Імовірне знаряддя злочину поліцейські вилучили.  Зараз із затриманим та на місці події працюють правоохоронці.   Встановлюються повні обставини події. Додаткова інформація та відео буде додано згодом”, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, що на Одещині затримали чоловіка, який влаштував стрілянину на вулицях Овідіополя. Від протиправних дій чоловіка ніхто не постраждав. Правопорушнику повідомили про підозру у хуліганстві. Про це повідомили в Головному управління національної поліції в Одеській області.

“Коментарі” писали, що поліцейські затримали двох молодиків за хуліганство в центрі Одеси. Хлопці застосували фізичну силу, зброю та сльозогінний газ. Внаслідок конфлікту постраждали троє людей. Наразі молодим чоловікам слідчі повідомили про підозру. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Саша

23 лютого 2024, 14:39

Мусора пидарасы поломали ему позвоночник и шею. Должен решать суд какое наказание назначить а не мусора по беспределу ломать задержанных.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися