В Одеській області чоловіки виготовили загалом понад сім кілограмів канабісу

За скоєне суд засудив їх до п’яти років позбавлення волі з іспитовим терміном три роки

На Одещині чоловіки отримали обвинувальні вироки суду за оборудки з наркотичним зіллям. Так, правопорушники виготовили загалом понад сім кілограмів канабісу. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в одеській області. 

У вересні минулого року правоохоронці встановили, що один з чоловіків зберігає на дачі та вдома наркотики. В ході обшуку поліцейські виявили до пів сотні кущів конопель, за якими господар дбайливо доглядав, а у підвалі будинку в пластиковій бочці – понад чотири кілограми канабісу, виготовленого із раніше зібраного "врожаю". 

У домоволодінні другого чоловіка правоохоронці виявили понад три кілограми канабісу, а також саморобні пристрої для вживання наркотичного засобу із його залишками.

Обидва громадяни зізналися, що вирощували та зберігали заборонене зілля для власного вживання, без мети збуту

За скоєне суд засудив їх до п’яти років позбавлення волі з іспитовим терміном три роки.

“Зібравши в ході слідства достатньо доказів, слідчі під процесуальним керівництвом Чорноморської окружної прокуратури висунули фігурантам обвинувачення, залежно від скоєного, у незаконному посіві та вирощенні конопель у кількості від десяти до п’ятдесяти рослин і в незаконному виготовленні та зберіганні наркотичних засобів без мети збуту в особливо великих розмірах. Ці злочини кваліфікуються за ч. 1 ст. 310 та ч. 3 ст. 309 Кримінального кодексу України”, - йдеться в повідомленні поліції. 

Нагадаємо, що одеські поліцейські викрили жителя Хаджибейського району у розповсюдженні наркотичних засобів та психотропних речовин. Чоловіку повідомили про підозру та помістили під варту. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися