Розкладав "закладки": на Одещині затримали наркоторговця

В чоловіка вилучили значну кількість наркотиків

У результаті спільної операції поліції Подільського району та батальйону поліції особливого призначення ГУНП в Одеській області, правоохоронці викрили місцевого мешканця у незаконній торгівлі наркотичними речовинами. За цим фактом йому загрожує до 8 років ув'язнення. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Зловмисника впіймали на одній з вулиць районного центру, де він ховав свій "товар" серед сміття. Під час обшуку правоохоронці вилучили кілька згортків із наркотиками. Додатково, в його наплічнику знайшли ще п'ять упакованих згортків із наркотичною речовиною.

Правопорушника затримали за статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України, а отримані речові докази направили на експертизу. Згідно із повідомленням начальника Подільського районного управління поліції, Олега Жуковського, фігуранту оголошено підозру у незаконному придбанні, зберіганні та збуті наркотиків, що карається від чотирьох до восьми років позбавлення волі. Суд вирішив застосувати до підозрюваного запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Слідство планує встановити всі зв'язки фігуранта та його спільників у каналі постачання наркотиків та визначити повне коло осіб, причетних до цього злочину.

Нагадаємо, житель Роздільнянського району став обвинуваченим у незаконному обігу наркотиків та незаконному володінні зброєю. За матеріалами поліцейських, йому довелося постати перед судом, який виніс обвинувальний вирок. Минулого вересня поліцейські зупинили автомобіль чоловіка в селищі Окни. Під час огляду транспортного засобу виявили десять згортків метадону та канабіс. Вага речовин підтверджена експертними висновками. На прохання правоохоронців суд заарештував чоловіка.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися