На Одещині викрили підпільне виробництво цигарок: продавали товар в ЕС

Контрафактний товар продавали як на території України, так і у країнах Європейського Союзу

Детективи БЕБ викрили трьох правопорушників, які незаконно виготовляли сигарети в промислових масштабах. Чоловіки входили до складу міжнародної організованої злочинної групи. Всього до складу групи входили 6 громадян України та громадянин Молдови. Про це повідомили в БЕБ. 

Правопорушники придбали спеціальне промислове устаткування та налагодили підпільне виробництво тютюнової продукції у  Білгород-Дністровському Одеської області.

Контрафактний товар продавали як на території України, так і у країнах Європейського Союзу. 

Під час обшуків детективи вилучили лінію по виробництву сигарет, верстат для пакування тютюнових виробів у пачки, інше обладнання та 2,2 тонни тютюну. Також було вилучено майже 400 тисяч пачок сигарет без марок акцизного податку. 

“Як повідомлялося раніше, 4 особам згаданої групи раніше вже було повідомлено про підозру. Найближчим часом їм будуть обрані запобіжні заходи. Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває. Процесуальне керівництво здійснюють прокурори Офісу Генерального прокурора. Оперативне супроводження – Служба безпеки України”, - йдеться в повідомленні БЕБ.

“Коментарі” писали, що Бюро економічної безпеки завершило розслідування та скерували до суду обвинувальний акт відносно правопорушників за зберігання та продаж незаконно виготовленої тютюнової продукції в Одесі. Про це повідомили на сайті відомства. 

Нагадаємо, що під час спільних заходів із боротьби із незаконним обігом підакцизних товарів, правоохоронці разом із прикордонниками виявили понад 4 тисячі пачок незаконних цигарок у мешканця Білгорода-Дністровського. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися