На Одещині затримали на гарячому продавця наркотиків: подробиці

За скоєне йому загрожує до десяти років позбавлення волі та конфіскація майна

На Одещині правоохоронці затримали чоловіка, який продавав заборонені речовини. Так, поліцейські затримали правопорушника на гарячому, під час того, як він продав “клієнту” один згорток з товаром, наркотичний вміст якого підтвердили експрес-тестом. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Виявилось, що житель Маяківської громади незаконно придбав у невстановленої наразі слідством особи наркотичний засіб метадон, обіг якого обмежено, і зберігає за місцем мешкання з метою подальшого збуту.

В якості доказів слідчі вилучили гроші, отримані від продажу наркотику, сам наркотичний засіб та мобільний телефон зловмисника, який містить інформацію, що становить  інтерес для слідства.

“Йдеться про незаконне придбання, зберігання, перевезення з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, особою, яка раніше вчинила кримінальне правопорушення, передбачене ст. 309 ККУ. За скоєне підозрюваному загрожує покарання позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. На час слідства його помістили під варту. Слідчі дії тривають, встановлюється повне коло осіб, причетних до даного злочину”, - розповів старший слідчий територіального підрозділу поліції Денис Ісаєв.

Раніше “Коментарі” писали, що на Одещині чоловіки отримали обвинувальні вироки суду за оборудки з наркотичним зіллям. Так, правопорушники виготовили загалом понад сім кілограмів канабісу. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в одеській області



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися