Страждали від домашнього насильства: в Одеській області викрили понад 20 кривдників

Їм загрожує покарання штрафом, громадськими роботами або адміністративним арештом

Правоохоронці викрили кривдників на Одещині. Так, протягом двох тижнів поліцейські склали відносно 21 жителя Білгород-Дністровського району адміністративні матеріали за вчинення домашнього насильства. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Кривдники ображали своїх батьків, дружин, сестер та дітей лайкою, погрозами фізичною розправою, вдавалися до побиття, виганяли рідних з дому через те, що погляди на деякі сімейні ситуації не збігалися. П’ятеро з них протягом року вже притягувались до відповідальності за домашнє насильство. У деяких випадках потерпілими стали і найменші члени родин, у присутності яких дорослі сварилися.

Так, наприклад, 18-річна дівчина на очах у дворічного сина ображала та била свою матір. 47-річний чоловік у присутності трьох малолітніх онуків влаштував сварку з дружиною і побив вікна у будинку. А 37-річний батько чотирьох неповнолітніх дітей за їх присутності сварився та застосовував фізичну силу до колишньої тещі

“Адміністративні матеріали правоохоронці скерували до суду. Громадянам,  які скоїли правопорушення вперше, загрожує штраф від 170 до 340 гривень або громадські роботи на строк від 30 до 40 годин, або адміністративний арешт на строк до 10 діб. А тим, що скоїли правопорушення вдруге протягом року, – штраф від 340 до 680 гривень або громадські роботи на строк від 40 до 60 годин, або адміністративний арешт на строк до 15 діб”, - розповів т.в.о. начальника Білгород-Дністровського районного відділу поліції Олександр Звягінцев.

“Коментарі” писали, що на Одещині судитимуть двох чоловіків, які систематично знущалися з рідних. Тепер за скоєне їм загрожує до двох років позбавлення волі. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися