Стрілянина в Чорноморську: стали відомі подробиці справи

За скоєне йому загрожує до 15 років ув’язнення із конфіскацією майна

Правоохоронці з’ясували, що стало причиною стрілянини в Чорноморську 14 лютого. Так, в Головному управлінні національної поліції в Одеській області повідомили, що головним приводом для розбійного нападу стали Гроші та майно на загальну суму трохи понад 23 тисяч гривень. 

Нагадаємо, що в Чорноморську затримали чоловіка, який стріляв в місті. Так, в День усіх закоханих, правопорушник вирішив збагатиться. Він підстрелив місцевого жителя, викрав його сумку та втік з місця злочину. Правопорушником виявився 46-річний місцевий житель, в суді на розгляді відносно якого наразі знаходиться обвинувальний акт за умисне легке тілесне ушкодження.

На місці затримання правопорушника поліцейські вилучили гроші та майно потерпілого – сумку, трохи більше 18 тисяч гривень, банківські картки,  планшет. 


“Під процесуальним керівництвом Чорноморської окружної прокуратури слідчі територіального підрозділу поліції повідомили фігуранту про підозру за частиною 4 статті 187 Кримінального кодексу України у нападі з метою заволодіння чужим майном, поєднаному із насильством, небезпечним для життя та здоров’я особи, яка зазнала нападу, тобто розбої, вчиненому в умовах воєнного стану. Цей злочин карається позбавленням волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років із конфіскацією майна. Суд задовольнив клопотання правоохоронців та обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою”. - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, що на Одещині затримали чоловіка, який влаштував стрілянину на вулицях Овідіополя. Від протиправних дій чоловіка ніхто не постраждав. Правопорушнику повідомили про підозру у хуліганстві. Про це повідомили в Головному управління національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися