Розставив капкани: на Одещині затримали браконьєра

У пастки правопорушника потрапили ондатри та качки

Держінспектори викрили браконьєра неподалік села Нова Некрасівка, що на Одещині. Чоловік незаконно полював на диких тварин та птахів. Так, правопорушник розставив капкани та спіймав три ондатри, одну качку (попелюха), одну лиску. Про це повідомили в Державній екологічній інспекції Південно-Західного округу.

“17 лютого державним інспектором з охорони навколишнього природного середовища виявлено порушення правил використання об'єктів тваринного світу. Біля села Нова Некрасівка громадянин здійснював незаконне добування об’єктів тваринного світу забороненими знаряддями лову - капканами”, - йдеться в повідомленні відомстві.

Загалом чоловік заподіяв збитків на 8 тисяч гривень. Наразі на правопорушника складено протокол про адміністративне правопорушення за частиною 2 статті 85 КУпАП. Матеріали справи передані до Ізмаїльського міськрайонного суду Одеської області.

Раніше “Коментарі” писали, що під час чергового рейду на озері Ялпуг викрили порушників зі збитками державі майже на 365 тис. грн. Так, вранці 11 лютого інспектори Одеського рибоохоронного патруля разом з прикордонниками зупинили двох браконьєрів, що на дерев’яному човні ловили рибу за допомогою електровудки. Про це повідомили в Одеському рибоохоронному патрулі.
Нагадаємо, що кілька днів тому інспектори Одеського рибоохоронного патруля спільно із працівниками поліції та прикордонної служби викрили браконьєрів. Про це повідомили в пресслужбі відомства. Так, чоловік рибалив на каналі рисового господарства біля села Ліски Кілійської ОТГ. Правопорушник здійснював лов риби забороненими знаряддями лову - сітками.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися