Пограбування в Ізмаїлі: чоловіки викрали мобільні телефони

За скоєне їм загрожує від штрафу до позбавлення волі

Правоохоронці затримали двох жителів Одещині, які пограбували людей. Правопорушники зазіхнули на телефони знайомих та товар у магазині. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Так, один з правопорушників при зустрічі зі знайомим попросив у нього смартфон, щоб нібито зателефонувати, але повертати гаджет не збирався. Чоловік вдав розмову по мобільному телефону і відійшов від потерпілого, а коли останній випустив його з уваги – втік від нього.

У такий же спосіб, другий правопорушник викрав телефон у товариша в гостях. Згодом після крадіжка чоловік пішов у крамницю і з торговельної вітрини набрав товару на суму понад 800 гривень, не заплативши за нього. Охоронець магазину помітив протиправні дії чоловіка, але не встиг затримати його. 

“Ці злочини кваліфікуються за ч. 1 ст. 190 та ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України. За шахрайство чинним законодавством передбачений штраф від 34 до 51 тис. гривень або громадські роботи на строк від двохсот до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років. За пограбування відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років”, - розповів начальник слідчого відділення Ізмаїльського районного відділу поліції Анатолій Маршавка.

“Коментарі” писали, що одеські правоохоронці успішно припинили незаконний обіг зброї та боєприпасів, затримавши мешканця Житомирщини, який збував свій арсенал за значні гроші. За ці злочинні дії йому загрожує до семи років ув'язнення. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися