В Одесі чоловік пограбував ломбард: поліцейські вже затримали правопорушника

За скоєне йому загрожує до 10 років за гратами

Правоохоронці оперативно затримали чоловіка, який серед дня пограбував ломбард у центрі Одеси. Правопорушник викрав золотий ланцюжок вартістю майже 15 тисяч гривень і одразу ж продав його в іншому ломбарді. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

До поліції звернулась співробітниця ломбарду з вулиці Торгової і повідомила, що її пограбували на робочому місці. 

На місці події поліцейські встановили, що чоловік прийшов до установи під виглядом відвідувача. Далі він попросив показати йому золотий ланцюжок. Коли жінка поклала прикрасу на прилавок, чоловік схопив її і втік. 

Менш ніж за годину поліцейські встановили особу правопорушника – ним виявився житель міста Рівне. За місцем мешкання чоловік вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки, шахрайства і грабежі. В Одесу він приїхав до родича і продовжив протиправний спосіб життя

“Ми затримали фігуранта в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури міста Одеси повідомили йому про підозру у відкритому викраденні чужого майна, тобто грабежі, вчиненому повторно та в умовах воєнного стану. Цей злочин кваліфікується за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України та карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років. За нашим клопотанням суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідство триває”, - повідомив слідчий територіального підрозділу поліції Денис Бабак.

Нагадаємо, що на Одещині митники знайшли приховані прикраси в автобусі, який повертався з Стамбулу. Інцидент трапився в пункті пропуску “Орлівка”. Про це повідомили в Одеській митниці. Під час спільного з прикордонниками огляду транспортного засобу митники виявили майже 200 одиниць прихованих ювелірних виробів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися