На Одещині митники виявили приховані прикраси на кордоні: подробиці

Наразі усі прикраси та автобус тимчасово вилучено

На Одещині  митники знайшли приховані прикраси в автобусі, який повертався з Стамбулу. Інцидент трапився в пункті пропуску “Орлівка”. Про це повідомили в Одеській митниці.

Під час спільного з прикордонниками огляду транспортного засобу митники виявили майже 200 одиниць прихованих ювелірних виробів.

Оздоблені камінням ланцюжки, браслети, сережки та каблучки, деякі з написом “MADE IN FRANCE HERMES” та “PANDORA”, загальною вагою майже 800 г знаходились за передньою панеллю “торпедо”, перед сидінням водія та переднім пасажирським сидінням.

Доступ до схованки став можливим лише після демонтажу та видалення заглушки ніші для особистих речей.

“За фактом приховування від митного контролю ювелірних виробів у спосіб, що утруднює їх виявлення, одеськими митниками складено протокол про порушення митних правил за ознаками частини 1 статті 483 Митного кодексу України. Прикраси та автобус тимчасово вилучено. Їх остаточну вартість визначить товарознавча експертиза, а подальшу долю – суд”, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, що на Одещині поліцейські повідомили про підозру у скоєнні крадіжки 31-річному жителю Кілійської ОТГ. За такі дії раніше не раз судимому за майнові злочини чоловіку загрожує до восьми років позбавлення волі. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Крім того, одеська поліція забезпечила успішне завершення розслідування серії крадіжок та грабежів, що сталися минулого літа. Суд визнав місцевого жителя винним у вчиненні цих злочинів, за що йому доведеться провести за ґратами понад п'ять років. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися