Пограбування серед білого дня в Одесі чоловік зривав золоті прикраси з жінок

Злочинець на велосипеді отримав покарання за крадіжки золотих прикрас

Одеська поліція забезпечила успішне завершення розслідування серії крадіжок та грабежів, що сталися минулого літа. Суд визнав місцевого жителя винним у вчиненні цих злочинів, за що йому доведеться провести за ґратами понад п'ять років. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

За даними поліції, зловмисник пересуваючись на викраденому велосипеді, зірвав з жінок золоті ланцюжки, що в сумі складали понад 50 тисяч гривень. Два інші напади теж були скоєні аналогічним чином на вулицях Шкільний Аеродром та Бреуса.

Під час слідства правоохоронці встановили, що фігурант продав вкрадені прикраси до ломбарду, а отримані гроші витратив на одяг, взуття та мобільний телефон. Зокрема, виявлено, що його велосипед був викрадений, а поліція знайшла та повернула його власнику, щоб використовувати в справжніх цілях.

Обвинувачений також став об'єктом цивільних позовів з боку потерпілих жінок, і суд визнав його винним у всіх звинуваченнях. Йому було призначено покарання у вигляді позбавлення волі на п'ять років і шість місяців, а також зобов'язано відшкодувати матеріальні збитки потерпілим.

Нагадаємо, у селищі Овідіопольської громади, розташованому в Одеському районі, правоохоронці розкривши випадок крадіжки, що відбувся під час святкування новорічних свят. Двоє чоловіків використали дружбу з господарем будинку для вчинення злочину.

Крім того, в результаті оперативної реакції одеських правоохоронців на залізничному вокзалі було затримано зловмисника, який пограбував жительку Херсонщини. За даними пресслужби поліції, чоловіку, що вирвав з рук потерпілої значну суму грошей, тепер загрожує кримінальна відповідальність



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися