На Одещині чоловік вночі заліз до чужого будинку: що він вкрав

Підозрюваному загрожує від п'яти до восьми років ув'язнення за таємне викрадення майна в умовах воєнного стану

Поліцейські Одеського району успішно розкрили випадок крадіжки в приватному будинку. Житель села Прилиманське повідомив про зникнення двох опалювальних котлів та системи термостатичного змішування води з його будинку, після чого правоохоронці виявили підозрюваного. Про це повідомляє ГУНП В Одеській області.

Поліцейські з’ясували, що зловмисник вночі на автомобілі приїхав до чужого маєтку і проник на його територію через недобудований паркан. Зловмисник завдав збитків на суму понад 65 тисяч гривень, привласнивши газовий і електричний котли та термостатичний змішувач.

Поліцейські вилучили вкрадене майно та виявили термозмішувач у підозрюваного, який, своєю чергою, продав котли на ринку. За ці злочини йому повідомлено про підозру у таємному викраденні майна в умовах воєнного стану, що передбачає від п'яти до восьми років ув'язнення згідно з чинним законодавством. Справа передана до суду, де буде розглядатися питання про запобіжний захід для підозрюваного.

Нагадаємо, Поліцейські з Березівщини розкрили випадки крадіжок, у яких виявилися причетними чоловік та двоє підлітків. Крадіжки стали об'єктом розслідування, і всім правопорушникам вже повідомлено про підозру, що може призвести до ув'язнення. 

Крім того, Одеські правоохоронці розкрили кримінальну схему, пов'язану з крадіжкою опалювального обладнання. Охоронець не введеної в експлуатацію будівлі викрав 26 газових котлів та витяжних труб, оціненого в суму понад 240 тисяч гривень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися