В Одесі затримали торговця pvp та кокаїном: скільки років він може провести за ґратами

Зловмисника затримали за місцем мешкання «на гарячому», безпосередньо після продажу наркотику

Одеські правоохоронці успішно розкрили справу про незаконний обіг психотропних речовин та наркотиків. Зловмисника, який двічі збував PVP та кокаїн, затримали "на гарячому" безпосередньо після одного з продажів. Правопорушнику повідомили про підозру. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Поліцейські документували моменти, коли зловмисник реалізовував психотропи та наркотики. Перший раз він продав пакетик з PVP за 1,4 тис. гривень, який сховав під сходами будинку. Другий раз правопорушник збув покупцеві пакетик з кокаїном в тій же квартирі, де раніше здійснив "закладку". 

Під час обшуку в місці проживання фігуранта правоохоронці вилучили наркотики, гроші від продажу, банківську картку, мобільний телефон і інші речі. За результатами експертних висновків та експрес-тестів підтверджено походження речовин.

Встановлено, що наркотики були придбані через соціальні мережі від невстановленої особи, а збут проводився шляхом "закладок" або особисто. Правопорушника чекає покарання від 6 до 10 років ув'язнення з конфіскацією майна, згідно із санкціями ст. 307 Кримінального кодексу України. Суд вже обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, житель Роздільнянського району став обвинуваченим у незаконному обігу наркотиків та незаконному володінні зброєю. За матеріалами поліцейських, йому довелося постати перед судом, який виніс обвинувальний вирок. Минулого вересня поліцейські зупинили автомобіль чоловіка в селищі Окни. Під час огляду транспортного засобу виявили десять згортків метадону та канабіс. Вага речовин підтверджена експертними висновками. На прохання правоохоронців суд заарештував чоловіка.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися