В Одесі під час сварки чоловік підпалив квартиру: є постраждалі

За скоєне чоловіку загрожує увʼязнення

В Одесі правоохоронці затримали чоловіка, який ледь не спалив квартиру співмешканки та травмував її доньку. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.

Про пожежу в Одесі на вулиці 10 Квітня, правоохоронцям повідомили вогнеборці та медики. Поліцейські з’ясували, між власницею квартири та її співмешканцем виникла сварка, коли жінка сповістила чоловіка про розірвання стосунків і попросила виїхати.

В ході конфлікту, який відбувався у присутності 20-річної доньки одеситки, чоловік схопив пляшку з розчинником для фарби, облив ним приміщення кухні та підпалив. Частина легкозаймистої суміші потрапила на штани дівчини і спалахнула, як і все навколо.

 

Потерпіла отримала опіки нижніх кінцівок першого та другого ступенів. Медики доставили її до лікарні, де надали необхідну допомогу.

“Наразі слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.  2 ст. 15, ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України. Йдеться про закінчений замах на умисне пошкодження чужого майна шляхом підпалу. Вирішується питання про повідомлення чоловіку про підозру та обрання запобіжного заходу. За цей злочин йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до десяти років.

Раніше “Коментарі” писали, що правоохоронці знайшли чоловіка, який підпалив торговельний павільйон в Пересипському районі Одеси. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.  Інцидент стався наприкінці січня на Десантному бульварі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися