В Одесі чоловік підпалив торговельний павільйон через особисту неприязнь: що сталося

Чоловіку загрожує позбавлення волі

Правоохоронці знайшли чоловіка, який підпалив торговельний павільйон в Пересипському районі Одеси. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Інцидент стався наприкінці січня на Десантному бульварі. Пожежу загасили вогнеборці ДСНС. 

Поліцейські встановили, що правопорушник вранці прибув до павільйону із заздалегідь заготовленими дрилем, соляркою та розпалювачем. Зробив у стіні отвір, влив всередину паливо та підпалив.

Унаслідок пожежі були пошкоджені продукти харчування, морозильна камера, освітлювальні електроприлади та саме приміщення. Сума збитку, завданого власнику павільйону, становить майже 80 тисяч гривень.

Виявилось, що правопорушник — місцевий житель. Він розповів, що підпалив павільйон через особисту неприязнь до торговця.

“За наявності достатніх доказів, зібраних правоохоронцями, слідчі поліції під процесуальним керівництвом Суворовської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігуранту про підозру в умисному пошкодженні чужого майна, вчиненому шляхом підпалу. Згідно з санкцією ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України, правопорушнику загрожує від трьох до десяти років позбавлення волі”, - йдеться в повідомленні поліції. 

Нагадаємо, що рятувальники ДСНС оперативно ліквідували пожежу в торговельних павільйонах. Так, до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в селищі Авангард, по вулиці Базова. Про це повідомили в Державній службі України з надзвичайних ситуацій в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися