На Одещині загорілися торгівельні павільйони: причина пожежі

У ДСНС повідомили, що загиблих та травмованих немає

Сьогодні рятувальники ДСНС оперативно ліквідували пожежу в торговельних павільйонах. Так, до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в селищі Авангард, по вулиці Базова. Про це повідомили в Державній службі України з надзвичайних ситуацій в Одеській області. 

По прибуттю вогнеборці встановили, що загоряння сталося у двох торговельних павільйонах та даху 4-х суміжних павільйонів, що розташованих поруч.

Пожежники швидко приборкали вогонь та запобігти розповсюдженню вогню на поруч розташовані будівлі та приміщення.

“Загиблих та травмованих, на щастя, немає. Причина, збиток, та деталі наразі встановлюються. ДСНС залучались 5 одиниць техніки та 28 вогнеборців”, - йдеться в повідомленні відомства. 

Пожежі на Одещині

Рятувальникам Служби порятунку надійшло повідомлення про загоряння в селі Петровірівка, Березівському районі, на вулиці Балтській. По прибуттю на місце виклику було виявлено, що вогонь охопив господарські споруди та літню кухню. Про це повідомляє ДСНС в Одеській області. 

Крім того, на Одещині вогнеборці ліквідували пожежу у складському приміщенні. Сьогодні зранку до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу у місті Одесі на 21- му кілометрі Старокиївського шляху. По прибуттю на місце виклику рятувальники встановили, що горять будівельні матеріали у складській будівлі. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області.

Також до Служби Порятунку надійшло повідомлення про загоряння у квартирі. Рятувальники ДСНС оперативно прибули на місце подій. Так, вогнеборці з’ясували, що у Приморському районі Одеси на вулиці Жуковського загорілося домашнє майно у квартирі на 3-му поверсі 4-х поверхового житлового будинку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися