В Одесі ліквідували пожежу на площі 150 м.кв: причини загоряння

Рятувальники ліквідували пожежу у складському приміщенні в Одесі

На Одещині вогнеборці ліквідували пожежу у складському приміщенні. Сьогодні зранку до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу у місті Одесі на 21- му кілометрі Старокиївського шляху. По прибуттю на місце виклику рятувальники встановили, що горять будівельні матеріали у складській будівлі. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області. 

Пожежники оперативно ліквідували пожежу на площі 150 м.кв. Причина пожежі та збиток встановлюються.

“Від ДСНС залучались 9 одиниць пожежної техніки та 31 рятувальник, від Комунальної установи "Рятувально - водолазна служба Одеської міської ради" - 1 одиниця пожежної техніки та 3 чоловіка особового складу”, - йдеться в повідомленні відомства. 

Пожежа на Одещині 

В Одесі вогнеборці ліквідували пожежа торгівельного павільйону. Вчора, о 14:53, до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в Київському районі Одеси, по вулиці Ільфа та Петрова. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області. 

Також до Служби Порятунку надійшло повідомлення про загоряння у квартирі. Рятувальники ДСНС оперативно прибули на місце подій. Так, вогнеборці з’ясували, що у Приморському районі Одеси на вулиці Жуковського загорілося домашнє майно у квартирі на 3-му поверсі 4-х поверхового житлового будинку.

Зазначимо, на Одещині по-справжньому зимова погода, кожен хоче обігріти своє житло, але не кожен робить це безпечно. Лише з початку місяця в Одесі та області сталось 69 пожеж у житловому секторі, внаслідок яких загинуло 7 осіб.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися