На Одесі сталася пожежа в майстерні по ремонту пральних машин: деталі

Ймовірна причина пожежі - "коротке замикання електромережі"

В Одесі вогнеборці ліквідували пожежа торгівельного павільйону. Вчора, о 14:53, до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в Київському районі Одеси, по вулиці Ільфа та Петрова. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області. 

На місці рятувальники встановили, що сталося загорання окремо розташованої одноповерхової будівлі, в якій розміщена майстерня по ремонту пральних машин.

“Завдяки оперативності наших підрозділів, вже через 20 хвилин подежа локалізована, та ще через 20 - повністю ліквідована, на загальній площі ~ 20 м.кв”, - йдеться в повідомленні. 

На щастя, ніхто не постраждав.

За інформацією пожежників, ймовірна причина пожежі - “коротке замикання електромережі”. Наразі встановлюються усі деталі там збитки - встановлюються. Від ДСНС залучались 4 одиниці техніки та 17 вогнеборців.

Пожежі на Одещині 

Нагадаємо, нещодавно в службу порятунку надійшло повідомлення про пожежу, що виникла в селі Дачне, Одеському районі, за адресою: провулок Лікарняний. Прибувши на місце події, рятувальники виявили горіння невеликої надвірної споруди, де зберігалися дрова.  

Також до Служби Порятунку надійшло повідомлення про загоряння у квартирі. Рятувальники ДСНС оперативно прибули на місце подій. Так, вогнеборці з’ясували, що у Приморському районі Одеси на вулиці Жуковського загорілося домашнє майно у квартирі на 3-му поверсі 4-х поверхового житлового будинку.

Зазначимо, на Одещині по-справжньому зимова погода, кожен хоче обігріти своє житло, але не кожен робить це безпечно. Лише з початку місяця в Одесі та області сталось 69 пожеж у житловому секторі, внаслідок яких загинуло 7 осіб.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися