В Одеській області рятувальники ліквідували масштабну пожежу (ФОТО)

Пенсіонерка отримала опіки та була госпіталізована до медичного закладу

Рятувальникам Служби порятунку надійшло повідомлення про загоряння в селі Петровірівка, Березівському районі, на вулиці Балтській. По прибуттю на місце виклику було виявлено, що вогонь охопив господарські споруди та літню кухню. Про це повідомляє ДСНС в Одеській області. 

Завдяки оперативності дій рятувальників, вдалося уникнути поширення вогню на прилеглий житловий будинок, що розташований у безпосередній близькості. Лише за півтори години вдалося повністю припинити розповсюдження вогню на площі близько 150 квадратних метрів.

Внаслідок події господиня будинку, жінка 1959 року народження, отримала опіки та була госпіталізована до медичного закладу. Наразі триває розслідування щодо причини та збитків пожежі. 

Пожежі на Одещині 

Нагадаємо, нещодавно в службу порятунку надійшло повідомлення про пожежу, що виникла в селі Дачне, Одеському районі, за адресою: провулок Лікарняний. Прибувши на місце події, рятувальники виявили горіння невеликої надвірної споруди, де зберігалися дрова. 

Також до Служби Порятунку надійшло повідомлення про загоряння у квартирі. Рятувальники ДСНС оперативно прибули на місце подій. Так, вогнеборці з’ясували, що у Приморському районі Одеси на вулиці Жуковського загорілося домашнє майно у квартирі на 3-му поверсі 4-х поверхового житлового будинку.

Зазначимо, на Одещині по-справжньому зимова погода, кожен хоче обігріти своє житло, але не кожен робить це безпечно. Лише з початку місяця в Одесі та області сталось 69 пожеж у житловому секторі, внаслідок яких загинуло 7 осіб.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися