Смертельна ДТП на Одещині: зіткнувся легковик та вантажівка

Наразі триває слідство, встановлюються повні обставини автопригоди

Поліцейські розслідують обставини смертельної ДТП на трасі Одеса-Мелітополь-Новоазовськ. ДТП сталося вчора, 25 лютого, близько 23-ї години за участю легковика та вантажівки. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Правоохоронці встановили, що водій легкового автомобіля “Deowoo Lanos” виїхав на зустрічну смугу і, не обравши безпечну швидкість, зіткнувся з вантажним автомобілем “DAF”, який рухався у зустрічному напрямку. 

Унаслідок аварії пасажир легковика отримав численні травми, які, на жаль, виявилися несумісними з життям. Чоловік помер у лікарні.

Перевірка на стан сп’яніння обох кермувальників показала, що вони були тверезі.

“Відомості про подію слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. В рамках провадження поліцейські помістили транспортні засоби на арештмайданчик та призначили низку експертиз. Триває слідство, встановлюються повні обставини автопригоди”, - йдеться в повідомленні поліції. 

“Коментарі” писали, що після автопригоди, що сталася в жовтні минулого року в Кілії, поліцейські направили на лаву підсудних місцеву мешканку за причетність до ДТП, внаслідок якої загинула людина. Жінці загрожує позбавлення волі та позбавлення права керування транспортними засобами. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися