Смертельна ДТП на Одещині: винуватиця втекла з місця події

Правоохоронці відправили в лаву підсудних водійку, винуватця смертельної аварії

Після автопригоди, що сталася в жовтні минулого року в Кілії, поліцейські направили на лаву підсудних місцеву мешканку за причетність до ДТП, внаслідок якої загинула людина. Жінці загрожує позбавлення волі та позбавлення права керування транспортними засобами. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.

Правоохоронці під час досудового слідства встановили, що жінка, керуючи легковиком "Daewoo" увечері, була неуважною та скоїла наїзд на пішохода, який переходив дорогу. Відзначається, що вона могла його побачити та уникнути аварії, проте вирішила залишити місце події.

Підозрювану встановили всього за кілька годин, знаходячи її поруч із пошкодженим авто біля власного будинку. Жінку перевірили на сп'яніння, але виявилось, що вона була тверезою. Як вона пояснила, вона втекла з місця ДТП внаслідок страху.

Після проведення всіх необхідних слідчих дій, зібравши достатньо доказів, жінці висунули обвинувачення у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого. Цей злочин карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Досудове розслідування ми завершили і обвинувальний акт скерували до суду, – прокоментував т.в.о. начальника слідчого відділення № 1 Ізмаїльського районного відділу поліції Владислав Білінчук.

ДТП на Одещині 

Нагадаємо, Одеська поліція затримала водія "ВАЗа", який став учасником страшної дорожньо-транспортної пригоди у Чорноморську. Семирічна дівчинка від отриманих травм померла в лікарні, а її мати отримала закритий перелом колінного суглоба та зараз перебуває на лікуванні. На місці події працювали слідчо-оперативна група поліції. Водій "ВАЗа" пройшов перевірку на сп'яніння, яка показала відсутність алкоголю в його організмі.

У місті Березівка, Одеська область, поліцейські направили до суду водія із сусідньої Миколаївської області, який в серпні минулого року скоїв ДТП, не надавши перевагу водійці автомобіля HONDA, що мала перевагу на дорозі. Жінка отримала середньої тяжкості травму – перелом стопи. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


ККК

23 лютого 2024, 13:17

Водитель не виновен! Тупые пешеходы как скот безмозглый ломятся через дорогу, мозгов не хватает понять, что в темное время суток их не видно! Тем более для этих козлов построили подземные переходы, но эти твари слишком ленивы, чтоб пройти 5-10 км до подземного перехода!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися