Вбивство на Одещині: чоловік зарізав знайомого

Суд призначив йому покарання у вигляді восьми років позбавлення волі

На Одещині отримав обвинувальний вирок суду чоловік за вбивство знайомого. У 2021 році, в один із поминальних днів, 45-річний чоловік ножем зарізав потерпілого. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Як з’ясували правоохоронці, між чоловіками раптово виникла сварка, в ході якої правопорушник спричинив потерпілому ножове поранення шиї. Конфлікт між ними виник через співмешканку зловмисника, з якою свого часу мав тривалі стосунки потерпілий.

Постраждалого негайно госпіталізували, але невдовзі він помер. За результатами судово-медичної експертизи, чоловіку була нанесена колото-різана рана шиї з ушкодженням сонної артерії, що ускладнилося розвитком масивної зовнішньої кровотечі. Причиною смерті громадянина став геморагічний шок.

Правопорушник з місця скоєння злочину одразу втік і почав переховуватися. На його пошуки поліцейським знадобилося кілька днів. Перевіривши лісосмуги, катакомби, покинуті будинки, правоохоронці розшукали втікача недалеко від села Августівка. На час слідства він був поміщений під варту.

“Правоохоронці зібрали достатньо доказів протиправних дій фігуранта та висунули йому обвинувачення за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України в умисному вбивстві, тобто умисному протиправному заподіянні смерті іншій людині. Обвинувальний акт слідчі скерували до суду”, - йдеться в повідомленні поліції. 

Раніше “Коментарі” писали, що у місті Березівка поліцейські затримали місцевого мешканця під підозрою у вбивстві односельчанина. Правоохоронці повідомили чоловіку про підозру, за яку може загрожувати до 15 років позбавлення волі. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.  Подія сталася поруч із будинком потерпілого.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися