На Одещині чоловік зарубав знайомого: подробиці вбивства

Підозрюваного у вбивстві затримали

У місті Березівка поліцейські затримали місцевого мешканця під підозрою у вбивстві односельчанина. Правоохоронці повідомили чоловіку про підозру, за яку може загрожувати до 15 років позбавлення волі. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Подія сталася поруч із будинком потерпілого. Конфлікт між двома чоловіками, який виник у господарському приміщенні, був почутий дружиною, яка була прикута до ліжка через хворобу. Жінка оперативно зателефонувала своєму знайомому, а той, своєю чергою, викликав поліцію.

Прибувши на вказану адресу, правоохоронці знайшли тіло господаря у літній кухні, а на подвір'ї – нетверезого гостя. Встановлено, що обидва чоловіки споживали алкогольні напої та під час сварки гість напав на господаря ножем та сокирою, завдаючи численні удари по голові та тулубу. Потерпілий загинув від отриманих травм.

Поліцейські вилучили можливі знаряддя злочину та інші матеріали, які можуть стати ключовими доказами під час слідства. Затриманому повідомили про підозру у вбивстві за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Суд вирішив тримати підозрюваного під вартою.


Нагадаємо, в поліції повідомили, що іноземець, який скоїв за розбійний напад в Одесі, отримав обвинувальний вирок суду. За доказами поліцейських правопорушника засудили до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Крім того, поліцейські повідомили про підозру жителю Подільського району у вбивстві чоловіка. Також суд задовольнив клопотання слідчих і обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися