Викрав авто та потрапив в ДТП: на Одещині затримали п’яного водія

Поліцейські викрили жителя Березівщини у незаконному заволодінні транспортним засобом

Жителя Березівщини викрили поліцейські в незаконному заволодінні автомобілем товариша, що призвело до дорожньо-транспортної пригоди. Правоохоронці швидко розслідували справу та застосували запобіжні заходи до п'яного порушника. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Житель Курісовської ОТГ звернувся до поліції, повідомивши про зникнення свого легковика "Daewoo Nexia", який він залишив поруч з маєтком друга. Виявилося, що водійські ключі та автомобіль пропали, поки власник відпочивав у гостях.

Поліцейські швидко встановили, що автомобіль взяв п’яний товариш власника. Під час відпочинку, після вживання алкоголю, власник заснув, а його друг вирішив покататися на автомобілі. На жаль, між селами Новомиколаївка та Сербка він не справився з керуванням, з'їхав з дороги та пошкодив авто. На щастя, водій не постраждав.

Порушник, спробувавши уникнути відповідальності, кинув автомобіль та втік додому. Проте поліція оперативно розшукала його.

Чоловіка затримали, але він виправдовує свої дії надмірним сп’янінням. Тест на алкоголь показав перевищення допустимої норми майже у сім разів.

Незаконно привласнений автомобіль було вилучено поліцією як речовий доказ. Підозрюваному повідомлено про підозру у незаконному заволодінні транспортним засобом, що карається обмеженням волі або позбавленням волі на термін від трьох до п'яти років. Суд вирішив застосувати до нього домашній арешт. 


Крім того, після довгих слідчих дій та ретельного розслідування, правоохоронці встановили вину чоловіка, який вчинив незаконне заволодіння автомобілем та викрав майно одесита. За свої дії зловмисник отримав вирок і проведе за ґратами понад 5 років. 

Нагадаймо, у центрі Одеси правоохоронці оперативно викрили чоловіка, який під впливом алкоголю заволодів чужим автомобілем. Це вже не перший раз, коли затриманий порушував закон, і тепер йому доведеться відповісти за свої дії перед законом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися