Продавав метадон: на Одещині затримали наркоторговця (ФОТО, ВІДЕО)

За продаж наркотичних речовин чоловік може потрапити за ґрати на 8 років

Правоохоронці Одеської області виявили та затримали місцевого мешканця Білгорода-Дністровського, який причетний до незаконного розповсюдження наркотичного засобу – метадону. За скоєне йому може загрожувати до восьми років позбавлення волі. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Поліцейські взялися за розслідування після отримання інформації про незаконну торгівлю метадоном та успішно затримали зловмисника неподалік від його помешкання. Під час обшуку в приватному будинку правоохоронці вилучили не лише партію метадону, підтверджену експрес-тестом, але й знайшли додаткові порції наркотику та гроші, отримані від його продажу.

Всі вилучені речовини направлені на експертизу, а затриманому чоловіку повідомили про підозру згідно з частиною 1 статті 307 Кримінального кодексу України. За цей злочин може бути накладено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років. Суд вирішить питання про запобіжний захід для підозрюваного під час подальшого розгляду справи.


Нагадаємо, житель Роздільнянського району став обвинуваченим у незаконному обігу наркотиків та незаконному володінні зброєю. За матеріалами поліцейських, йому довелося постати перед судом, який виніс обвинувальний вирок. Минулого вересня поліцейські зупинили автомобіль чоловіка в селищі Окни. Під час огляду транспортного засобу виявили десять згортків метадону та канабіс. Вага речовин підтверджена експертними висновками.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися