Одеська поліція виявила амфетамін в макаронах: фото

Поліцейські відправили на лаву підсудних одеситку за оборудки з психотропною речовиною

Поліцейські в Одесі затримали жінку, яка намагалася пронести амфетамін, прихований серед пакунків з макаронами та солодощами. Тепер їй загрожує позбавлення волі та конфіскація майна. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Поліцейські отримали повідомлення від очевидців про підозрілу жінку на вулиці Середньофонтанській, яка забирала посилку з місцевого відділення пошти. При перевірці посилки виявили близько 150 грамів амфетаміну, який був добре прихований серед їжі. Експертиза підтвердила природу речовини.

Згідно з розслідуванням, жінка замовила амфетамін через інтернет і планувала розфасувати та продавати його в межах міста. Під час обшуку в поліцейських вилучили мобільний телефон та банківську картку, що використовувалися для цієї справи.

Зібравши достатню кількість доказів, ми під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури міста Одеси висунули фігурантці обвинувачення за ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України, а саме у незаконному придбанні та зберіганні з метою збуту психотропних речовин в особливо великих розмірах. Згідно з чинним законодавством, правопорушниці загрожує позбавлення волі від девʼяти до дванадцяти років та конфіскація належного їй майна. До рішення суду обвинувачена перебуватиме під вартою, – повідомив слідчий у справі Роман Авдоян.

Матеріали щодо постачальника психотропів будуть розглянуті окремою кримінальною справою.

Нагадаємо, житель Роздільнянського району став обвинуваченим у незаконному обігу наркотиків та незаконному володінні зброєю. За матеріалами поліцейських, йому довелося постати перед судом, який виніс обвинувальний вирок. Минулого вересня поліцейські зупинили автомобіль чоловіка в селищі Окни. Під час огляду транспортного засобу виявили десять згортків метадону та канабіс. Вага речовин підтверджена експертними висновками.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Іванович

6 березня 2024, 15:34

Це не макарони! Це локшина! А я вже був замислився як вона задувала наркопорох в ті трубочки?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися