На Одещині чоловік зґвалтував 10-річну дівчинку: яке покарання обрав суд

Засуджений не розкаявся у вчиненому та заперечував свою вину

Житель Одещини пообіцяв 10 дівчинці подарували телефон й натомість зґвалтував дитину. Після вчиненого він наказав дівчинці нікому не розповідати про те що сталося. Про це повідомляє Одеська обласна прокуратура.

Прокурори довели в суді, що початку вересня 2023 року запросив до свого будинку 10 – річну доньку родичів. Він пообіцяв подарувати дитині два мобільних телефони та рюкзак. 

Перебуваючи разом з дівчинкою у кімнаті будинку, схопив її та, використовуючи безпорадний стан малолітньої, вчинив дії сексуального характеру стосовно неї, застосовуючи фізичне насильство та погрози. При цьому, засуджений наказав дівчинці нікому не розповідати про вчинені ним протиправні дії, а на питання матері сказати, що вони разом різали курку, – йдеться в повідомленні. 

Яке покарання чекає на ґвалтівника 

За обвинувачення прокурорів суд визнав чоловіка винним у зґвалтуванні малолітньої (ч. 4 ст. 152 КК України). Його засуджено до 13 років ув’язнення. 

Нагадаємо, жителя  Одеського району судитимуть за зґвалтування неповнолітньої падчерки. На вирок суду чоловік чекатиме під вартою. Правоохоронці встановили, що подія сталася у вересні минулого року. Мати потерпілої дівчини разом зі своїм молодшим сином поїхала до родичів, залишивши доньку із цивільним чоловіком. Коли чоловік зрозумів, що вони залишилися наодинці, він вирішив скористатися моментом та зґвалтував падчерку. Про подію до поліції повідомила мати потерпілої, яка була першою, кому та довірилась.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися