Домашній тиран з гранатою: житель Одеського району постане перед судом

Жителя Одеського району можуть посадити за насильство та зберігання гранати

В Одеському районі правоохоронці розкрили справу про домашнє насильство та незаконне зберігання боєприпасів. За даними поліції, син літніх батьків здійснював фізичне та психологічне насильство над ними, а також зберігав гранату у власному будинку. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Літній чоловік з Усатівської сільської громади звернувся до поліції із скаргою на сина, який піддавав його та дружину насильству. Поліцейські відразу прибули на місце події та виявили, що син спричиняв конфлікт через зауваження стосовно його алкогольної залежності. Крім того, було виявлено, що він може зберігати гранату вдома.

Поліція здійснила обшук та вилучила корпус ручної осколкової гранати Ф-1 та запал до неї. При цьому встановлено, що вони є боєприпасами, придатними до вибуху. За цим фактом складено адміністративний протокол та направлено матеріали до суду.

Правопорушнику загрожує штраф або громадські роботи за домашнє насильство. Крім того, йому пред'явлено підозру у незаконному зберіганні боєприпасів без дозволу. Якщо вину встановлять, йому може загрожувати позбавлення волі до семи років.

Нагадаємо, два мешканці Березівського району отримали вирок суду через випадки домашнього насильства. Обох визнано винними за всіма пунктами обвинувачення, і кожен із них отримав покарання у вигляді двохсот годин громадських робіт.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися