В Чорноморську "бізнесмен" може потрапити за ґрати на 10 років: деталі

У Чорноморську поліцейські «на гарячому» затримали торговця наркотиками

Поліцейські з міста Чорноморськ зафіксували два випадки торгівлі метадоном та успішно затримали чоловіка, який був причетний до цієї незаконної діяльності. Правоохоронці з відділу поліції № 1 Одеського району № 2 здійснили затримання зловмисника в момент збуту наркотиків поруч з місцевим ринком. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

В результаті операції вилучено наркотики та гроші, отримані за їх продаж. Під час обшуку в місці проживання чоловіка було виявлено додаткові партії наркотиків, які також були вилучені для подальшої експертизи.

Поліція повідомила чоловіку про підозру за незаконне зберігання та збут наркотиків відповідно до статей 307 Кримінального кодексу України. За ці злочини йому загрожує від шести до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Суд вирішив тримати підозрюваного під вартою з можливістю внесення застави.

Нагадаємо, житель Роздільнянського району став обвинуваченим у незаконному обігу наркотиків та незаконному володінні зброєю. За матеріалами поліцейських, йому довелося постати перед судом, який виніс обвинувальний вирок. Минулого вересня поліцейські зупинили автомобіль чоловіка в селищі Окни. Під час огляду транспортного засобу виявили десять згортків метадону та канабіс. Вага речовин підтверджена експертними висновками.

Крім того, поліція Одеси виявила злочинне угруповання, яке займалося збутом наркотиків та психотропів, що призвело до мільйонних прибутків для зловмисників. Правоохоронці документували діяльність правопорушників та вилучили з незаконного обігу понад чотири кілограми канабісу, амфетаміну, PVP та креку.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися