Вчинив насильство над дитиною: на Одещині затримали педофіла

У разі доведення провини підозрюваного, він може потрапити за ґрати на 10 років

На Одещині затримали чоловіка за підозрою у вчиненні насильства над 12-річним хлопчиком. Дитина про скоєне з ним розповіла своїй мамі. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Правоохоронці встановили, що 31-річний підозрюваний серед білого дня схопив дитину на вулиці, затягнув до занедбаної землянки. Саме там він вчинив над хлопчиком сексуальне насильство. Поліцейські отримали детальний опис правопорушника й зуміли за годину його розшукати. Чоловік перебував на сміттєзвалищі на околиці населеного пункту. 

31-річного фігуранта було затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. На підставі достатньої кількості зібраних доказів слідчі повідомили чоловіку про підозру у сексуальному насильстві, вчиненому щодо особи, яка не досягла чотирнадцяти років, незалежно від її добровільної згоди, що передбачено ч. 4 ст. 153 Кримінального кодексу України. За скоєне правопорушнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років, – йдеться в повідомленні. 

Наразі суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Крім того правоохоронці перевіряють його причетність до аналогічного злочину, скоєного відносно неповнолітньої дівчинки.


Нагадаємо, жителя  Одеського району судитимуть за зґвалтування неповнолітньої падчерки. На вирок суду чоловік чекатиме під вартою. Правоохоронці встановили, що подія сталася у вересні минулого року. Мати потерпілої дівчини разом зі своїм молодшим сином поїхала до родичів, залишивши доньку із цивільним чоловіком. Коли чоловік зрозумів, що вони залишилися наодинці, він вирішив скористатися моментом та зґвалтував падчерку. Про подію до поліції повідомила мати потерпілої, яка була першою, кому та довірилась.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися