Заворушення напередодні 2 травня: російська пропаганда готує провокацію

Поліцейські виявили диверсантів

В Одесі спецслужби РФ готували провокації до восьмої річниці трагедії 2 травня. Мета – організація масових заворушень. Про це УНН повідомила прес-служба Національної поліції України.

Правоохоронці виявили диверсантів. У їхній квартирі знайшли зброю та заборонену символіку.

У поліції розповіли, що російські спецслужби мали впливати та діяти через своїх довірених осіб, які осіли на Одещині. Фінальною датою реалізації злочинних планів мала стати річниця трагічних подій – 2 травня.

"Вони мали намір організувати в Одесі протести та заколоти, спрямовані на повалення державного устрою України", зазначили у Нацполції.

Поліцейські вилучили багато різноманітної зброї, комуністичну символіку, рекламні брошури з пропагандою, посібники з правилами діяльності диверсантів, а також гранати, патрони, мобільні телефони та електронні носії інформації.

"Після проведення всіх необхідних процесуальних заходів діям кожної особи буде надана правова кваліфікація", – пообіцяли у поліції.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що ворог намагається посіяти паніку в Одесі напередодні 2 та 9 травня.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися