Трагедія в Татарбунарах: батько вбив сина під час застілля

Підозрюваний у вбивстві зізнався у скоєному

У Татарбунарах, Білгород-Дністровському районі, сталася трагічна подія: чоловік помер від ножового поранення, яке завдав йому його власний батько. Підозрюваного затримано, і йому може загрожувати позбавлення волі до 15 років. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Сестра загиблого, яка завітала до батька та брата, знайшла останнього у гаражі з пораненням шиї й негайно викликала поліцію та швидку допомогу. Попри намагання лікарів, 54-річного чоловікова не вдалося врятувати.

Судово-медична експертиза встановила, що причиною смерті стало ножове поранення та гостра крововтрата.

Поліцейські під час розслідування виявили, що батько та син, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, посварилися. У ході сварки чоловік схопив кухонний ніж і наніс сину поранення.

З місця події було вилучено потенційне знаряддя злочину, сліди біологічного походження та інші матеріали, які є важливими для розслідування.

Зібравши достатньо доказів, ми під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у вбивстві, тобто умисному протиправному заподіянні смерті іншій людині. Цей злочин кваліфікується за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Підозрюваний знаходиться у слідчому ізоляторі, за нашим клопотанням суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб. За скоєне правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк до 15-ти років, – прокоментував виконувач обов’язків начальника відділення поліції № 2 Білгород-Дністровського районного відділу поліції Едуард Коломієць.

Нагадаємо, після проведення детального розслідування, поліцейські Одеського району затримали чоловіка у справі про тяжке побиття його знайомої, що призвело до її смерті. Зловмиснику вже повідомили про підозру за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України, і йому загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися