Затримані з "товаром": Одеські правоохоронці викрили подружжя, яке торгувало наркотиками

Одеські поліцейські викрили незаконний оборот заборонених речовин

Під час патрулювання Приморського району Одеси співробітники батальйону поліції особливого призначення затримали цивільне подружжя, яке займалося незаконною торгівлею наркотиками та психотропними речовинами. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області. 

В підозрюваних, які займалися розподілом наркотиків по всій країні, було вилучено п'ять пакетиків канабісу. Після цього поліцейські провели обшук їхнього житла, під час якого одна з підозрюваних спробувала викинути частину наркотиків з вікна. У результаті обшуку було вилучено різноманітні наркотичні речовини, пристрої для їх фасування та продажу, а також документи, що свідчать про їх незаконну діяльність.

Правоохоронці повідомили підозрюваним про підозру за статтею Кримінального кодексу України, яка передбачає до десяти років ув'язнення з конфіскацією майна. Підозрюваним обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою.

Зазначимо, на міжнародному пункті пропуску "Орлівка" при в’їзді в Україну службовий пес прикордонників виявив психотропну речовину, яка відноситься до особливо небезпечних. 39-річна жителька Києва прибула на автомобілі Mitsubishi. Під час огляду транспортного засобу прикордонний собака, спеціалізований на пошуку наркотиків, сигналізував про наявність підозрілого вмісту. Під час перевірки особистих речей жінки було виявлено шість згортків з порошкоподібною речовиною – метилоном, обіг якої на території України заборонено.

Нагадаємо, поліція Одеси виявила злочинне угруповання, яке займалося збутом наркотиків та психотропів, що призвело до мільйонних прибутків для зловмисників. Правоохоронці документували діяльність правопорушників та вилучили з незаконного обігу понад чотири кілограми канабісу, амфетаміну, PVP та креку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися