Конфлікт між водіями перетворився в стрілянину в центрі Одеси: подробиці

Нападник відкрив вогонь у відкрите вікно авто опонента

У центрі Одеси 33-річний водій автомобіля Toyota влаштував стрілянину, поранивши 36-річного водія BMW після дорожнього конфлікту. Водію, який використав стрілкову зброю, вже пред'явлено підозру, а йому загрожує до семи років ув'язнення. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Інцидент стався у вечірній час на Привокзальній площі. Toyota не надав дорогу BMW, який мав перевагу руху. Це призвело до словесної перепалки, що швидко переросла у фізичну. Під час конфлікту, 33-річний чоловік взяв зі свого автомобіля страйкбольну зброю і відкрив вогонь у відкрите вікно авто опонента. Його пластикова куля потрапила в 36-річного чоловіка, вразивши його у шию.

Стрілок поїхав з місця події, а потерпілий написав заяву до поліції та звернувся по допомогу до медичного закладу, де йому діагностували рану м’яких тканин шиї. 

На наступний день слідчі Одеського районного управління поліції № 1 встановили особу зловмисника та знайшли у нього стрілковий привід, який був вилучений для проведення експертизи.

За наявності достатніх доказів ми повідомили фігуранту про підозру за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України, а саме у хуліганстві, тобто грубому порушенню громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалося особливою зухвалістю, вчиненому із застосуванням предмета, спеціально пристосованого для нанесення тілесних ушкоджень. Цей злочин карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років. Наразі ми клопочемо про обрання підозрюваному запобіжного заходу, – розповіла слідча територіального підрозділу поліції Ольга Лаврищук.

Нагадаємо, в Одеському районі поліцейські затримали чоловіка, який влаштував стрілянину з мисливської рушниці зі свого балкона. На щастя, ніхто не постраждав від цього інциденту. За цей вчинок чоловіка чекає до семи років ув'язнення.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися