Сімейна сварка: на Одещині чоловік мало не вбив свою дружину

Зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі

На Одещині правоохоронці повідомили про підозру чоловіку у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень жінці, яка внаслідок цього потрапила до реанімації. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Поліцейські встановили, що тілесні ушкодження жінці спричинив її 42-річний чоловік під час сімейної сварки. Зловмисник, розлючений нібито станом сп'яніння дружини, наніс їй численні удари кулаками та ногами. Після побиття він не надав потерпілій жодної допомоги, а лише наступного дня, коли стан жінки не покращився, попросив родичку викликати швидку допомогу.

Жінка отримала тяжкі тілесні ушкодження: закриту черепно-мозкову травму, набряк головного мозку, перелом ребра, а також множинні садна на обличчі, тулубі та кінцівках.

На підставі зібраних доказів правоохоронці повідомили фігуранту про підозру в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, тобто умисному тілесному ушкодженні, небезпечному для життя в момент заподіяння. Цей злочин кваліфікується за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Слідство триває, – йдеться в повідомленні поліції. 

Також нагадаємо, що після проведення детального розслідування, поліцейські Одеського району затримали чоловіка у справі про тяжке побиття його знайомої, що призвело до її смерті. Зловмиснику вже повідомили про підозру за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України, і йому загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися