На Одещині чоловік зґвалтував дитину та хотів відкупитися подарунком

Дитина, приїхавши додому, одразу розповіла все мамі

На Одещині поліцейські затримали 55-річного чоловіка за підозрою у зґвалтуванні 12-річної дівчинки.

Про це повідомляє поліція в Одеській області. 

Про злочин відносно доньки в поліцію заявила мати. Попередньо поліцейські встановили, що зловмисник зустрів дівчинку біля річки, де вона каталась на велосипеді. Він також був на двоколіснику і запропонував їй проїхатися разом до води, а там зґвалтував. А щоб та нічого не розповідала дорослим, подарував їй наручний годинник за мовчання. 

Дитина, приїхавши додому, одразу розповіла все мамі і детально описала ґвалтівника. Правоохоронці з'ясували, що до злочину причетний 55-річний співмістянин родини, який півтора року тому приїхав на Одещину з іншої області.

Менш ніж за три години його розшукали і затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. В рамках розпочатого провадження призначено низку експертиз. Поліцейські повідомили фігуранту про підозру. Йдеться про зґвалтування, вчинене щодо особи, яка не досягла чотирнадцяти років, незалежно від її добровільної згоди. Цей злочин карається позбавленням волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років. 

Нагадаємо, поліцейські відправили на лаву підсудних жителя Одещини, який побив дев’ятимісячного сина співмешканки, бо заважав спати.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися