Побив дев’ятимісячну дитину: на Одещині затримали чоловіка

Наразі правопорушнику загрожує рік виправних робіт

Поліцейські відправили на лаву підсудних жителя Одещини, який побив дев’ятимісячного сина співмешканки, бо заважав спати. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

До поліції звернулась місцева жителька і повідомила, що її маленького сина побив співмешканець. Правоохоронці з’ясували, що чоловіка вночі розбудив плач дитини, він підійшов до нього і декілька разів ударив долонею по стегну. Мати малюка прокинулась і намагалась вгамувати співмешканця, однак той схопив хлопчика за обличчя пальцями та стиснув.

Чоловік пояснив поліцейським, що таким чином намагався “заспокоїти” дитину.

Лікарі оглянули малюка й діагностували йому синці на обличчі та стегні. 

“Під процесуальним керівництвом Березівської окружної прокуратури ми висунули фігуранту обвинувачення у спричиненні легкого тілесного ушкодження. Це правопорушення кваліфікується за частиною 1 статті 125 Кримінального кодексу України і тягне за собою покарання штрафом до 850 грн або громадськими роботами до двохсот годин, або виправними роботами до одного року. Обвинувальний акт ми вже скерували до суду”, - прокоментувала старша дізнавачка Березівського районного відділу поліції Карина Іринчук.

Раніше “Коментарі” писали, що в Одесі чоловік побив 2-річного сина своєї співмешканки, бо не міг заспокоїти дитину. Наразі одеські поліцейські розслідують обставини травмування дитини. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. До правоохоронців звернулась одеситка, яка повідомила, що її онука побив співмешканець доньки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Олександр

26 лютого 2024, 12:38

Каким подонком нужно быть, чтобы травмировать маленького человечка! Любые неприемлемые действия относительно несовершеннолетнего, а особенно беззащитного малыша должны наказываться максимально. Если не каторгой, так минимум пожизненным отбыванием срока. Не видно, что само государство беспокоится такими фактами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися