На Одещині водій шкільного автобуса ґвалтував хлопчиків

На Одещині судитимуть чоловіка за сексуальне насильство над дітьми

На Одещині чоловіка притягнуть до суду за обвинуваченням у зґвалтуванні та сексуальному насильстві щодо дітей, що може призвести до довічного ув'язнення. Розслідування розпочалося після того, як мати одного з потерпілих хлопчиків повідомила поліцію про злочин, коли її син довірився їй і розповів про насильство. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

За даними правоохоронців, 57-річний водій шкільного автобуса протягом кількох місяців 2023 року запрошував хлопчиків 12-13 років до свого будинку під приводом гри в карти. Там він вчиняв дії сексуального характеру. Постраждалими стали троє учнів однієї з гімназій Одещини.

В рамках кримінального провадження, слідчі провели низку судових експертиз та зібрали докази, які підтверджують вину чоловіка. Під процесуальним керівництвом місцевої окружної прокуратури йому висунули обвинувачення за ч.ч. 4 та 6 ст. 153 ККУ (сексуальне насильство щодо особи, яка не досягла чотирнадцяти років, повторно) та ч. 6 ст. 152 ККУ (зґвалтування неповнолітнього, повторно).

Суд обрав чоловіку запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За скоєні злочини йому загрожує покарання у вигляді 15 років позбавлення волі або довічного ув'язнення.

Нагадаємо, на Одещині поліцейські затримали 55-річного чоловіка за підозрою у зґвалтуванні 12-річної дівчинки. Про злочин відносно доньки в поліцію заявила мати. Попередньо поліцейські встановили, що зловмисник зустрів дівчинку біля річки, де вона каталась на велосипеді. Він також був на двоколіснику і запропонував їй проїхатися разом до води, а там зґвалтував. А щоб та нічого не розповідала дорослим, подарував їй наручний годинник за мовчання.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися