Одесит намагався перетнути кордон на дитячому матраці з "Людиною-павуком"

За спробу незаконно виїхати з України чоловік постане перед судом

28-річний житель Одеси намагався нелегально перетнути кордон. Для цього чоловік використовував надувний дитячий матрац із зображенням "Людини-павука". Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

Одесит запланував подолати річки Турунчук та Дністер за власноруч розробленим маршрутом, орієнтуючись на онлайн-карту. Він взяв із собою ласти та невеликий рюкзак.

Прикордонний наряд затримав порушника під час спроби перетину. На чоловіка було складено протокол про адміністративне правопорушення, а справу передано до суду.

Схеми перетину кордону

“Горе-манрівник” за 200 метрів від кордону з Молдовою зламав ногу. Одеські прикордонники врятували чоловіка з Львова, який отримав травму під час спроби незаконного перетину кордону з Молдовою. Жінка, колишня дружина потерпілого, звернулася на "гарячу лінію" ДПСУ, повідомивши про неприємний інцидент. 

Нагадаємо, одеські поліцейські затримали чоловіка, який організував незаконне переправлення осіб через державний кордон України. Правопорушник забезпечував військовозобов’язаних чоловіків фіктивними документами, які давали їм право безперешкодно виїжджати з країни.

Також детективи Бюро розслідувань викрили організовану злочинну групу на Одещині, яка спільно з правоохоронцями організовувала незаконну переправу ухилянтів до Молдови. Представники ДБР надали підозру членам цієї банди, яка вигадала шахрайську схему на військовозобов'язаних, залучивши до неї двох правоохоронців та місцевого мешканця.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Партия 5.10

27 травня 2024, 18:53

Ухилянты это все эти ужратые зелегниды и те суки что им служат ! Фашистский режим на марше, господи - уничтож Украину и всю эту мразь ! Аминь.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися