На Одещині викрили цікавий спосіб нелегального перетину кордону: ВІДЕО

На перевізника чекає кримінальна відповідальність

Група з чотирьох чоловіків, бажаючи нелегально перетнути кордон, скористалася новою схемою, організованою зловмисниками. Загалом чоловіки за трансфер до кордону заплатили 24 тисячі доларів США. Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

За вказівками організаторів, вони прибули до Одеси, де мали проживати в готелі протягом двох тижнів. У визначений час вони повинні були прибути до місця, де на них очікував водій фури, який за $6000 з кожного обіцяв доставити їх до кордону.

Прикордонники затримали водія фури та нелегальних пасажирів на ділянці автодороги Одеса-Рені. Усім учасникам цієї незаконної подорожі тепер доведеться відповідати перед законом. Проти водія було направлене повідомлення до поліції, а на пасажирів складено адміністративні протоколи.


Схеми перетину кордону

“Горе-манрівник” за 200 метрів від кордону з Молдовою зламав ногу. Одеські прикордонники врятували чоловіка з Львова, який отримав травму під час спроби незаконного перетину кордону з Молдовою. Жінка, колишня дружина потерпілого, звернулася на "гарячу лінію" ДПСУ, повідомивши про неприємний інцидент. 

Нагадаємо, одеські поліцейські затримали чоловіка, який організував незаконне переправлення осіб через державний кордон України. Правопорушник забезпечував військовозобов’язаних чоловіків фіктивними документами, які давали їм право безперешкодно виїжджати з країни.

Також детективи Бюро розслідувань викрили організовану злочинну групу на Одещині, яка спільно з правоохоронцями організовувала незаконну переправу ухилянтів до Молдови. Представники ДБР надали підозру членам цієї банди, яка вигадала шахрайську схему на військовозобов'язаних, залучивши до неї двох правоохоронців та місцевого мешканця.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися